Fotografering av en takläggare i Ockelbo

God förmiddag, god förmiddag mina kära läsare och välkomna in hit till mig på min blogg ännu en gång. Jag vet att ni nog är ganska många som är intresserade av vad det är för företag som jag har valt att åka för att fotografera idag, och det ska jag alldeles strax berätta för er om.

Det är faktiskt så att jag idag valde att åka till ett företag som heter JCO Entreprenad, och det är ett företag som du kan vända dig till om du är intresserad av att komma i kontakt med ett företag som är duktiga på att utföra arbeten inom takrenovering i Gävle, Ockelbo eller Sandviken. De takläggare i Ockelbo, Sandviken och Gävle som arbetar på det här företaget tycker att det är väldigt viktigt att alltid se till att de kunder som kommer till dem får möjlighet att få en så bra service som bara möjligt, samtidigt som de också ska få ett bra resultat efter att dessa takläggare i Ockelbo har varit där hos dem för att hjälpa till med ett arbete. Jag tyckte att det var väldigt spännande att vara hos dessa takläggare i Ockelbo och fotografera, eftersom det var ett ganska annorlunda yrke som jag själv var ganska intresserad av. Dessutom fick jag en hel del bra bilder som jag kommer lägga upp i ett lite senare inlägg så att ni kan få se hur fint det såg ut på deras företag och när de var ute och arbetade som takläggare i Ockelbo med omnejd. Det här var allt som jag hade att berätta om det här företaget idag, men som sagt så kommer det att komma ytterligare inlägg som kommer behandla ämnet.

Du gillar kanske också...