Stopp i rören

Åh nej.. Nu har det blivit stopp i rören i min fotostudio. Så nu kan jag inte spola på toaletten eller hälla ut vatten i diskhorn för då åker det inte ned och det är verkligen någonting som jag tycker är så äckligt. Att det är någonting som sitter fast i röret som gör att det tar stopp. Så nu skulle jag behöva er hjälper, som läser detta, med ett VVS-företag i Skövde, som har arbetat inom denna bransch länge och som värnar om deras kunder. För jag skulle behöva hjälp idag och då är det viktigt att de även kan lösa det idag. För imorgon har jag ett väldigt stort fotouppdrag för en stor modell och då vill jag inte att det ska vara stopp i röret när han kommer hit. För det är väldigt pinsamt samt väldigt oprofessionellt och jag vill verka som en professionell och seriös fotograf som alltid värnar om mina kunder och som ser till att allting ska vara så bra som möjligt för mina kunder. Vilket det inte är om han inte ens kan spola i toaletten imorgon. Och jag personligen kan ingenting om detta och kan därefter inte lösa mitt problem.

( Uppdatering )

Nu har jag äntligen fått hjälp med mitt problem. Rickard Drottz VVS kom och hjälpte mig nästan direkt efter jag anlitade dem.