Studentfoton på torsdag

I helgen smäller det, då är jag en nyutexaminerad ekonom. Det kommer att bli en stor dag då jag tar studenten. Nu har det varit så mycket plugg och inlämningar det senaste så jag har inte kunnat få någon färg i det fina vädret. Till skillnad från mina klasskamrater som har fått jättemycket fin färg. Kommer se ut som en isglass jämte dem. Nu har jag, istället för att blekna bort i deras närvaro, beställt en tid för spraytan i Visby. Jag ska dit på onsdag och göra behandlingen, den ska ta 20 minuter cirka och färgen ska hålla någorlunda i cirka en till två veckor. Det blir perfekt för då räcker den över studentfotograferingen, studentfesten och mitt examensfirande. Jag ska gå till ett ställe som heter TanbyElloWill och göra spaytan. Jag vill inte att det ska bli en alltför brun färg så att det blir för tydligt när färgen släpper sen. Jag får inte heller ha en vit klänning så att det syns på kläderna när färgen släpper. TanbyElloWill erbjuder spraytan på hela Gotland och Öland, de har erbjudit sina behandlingar under ganska lång tid och är väldigt duktiga på det de gör. Jag har blivit rekommenderad att gå till dem från en nära kompis som redan har tagit sina examensfoton. Och hon fick en jättefin färg som såg väldigt naturlig och äkta ut. Därför kändes det bra att gå dit också, det känns som att det är lite osäkert med hur det blir om man aldrig har gjort det förut eller inte har någon erfarenhet av företaget.