Examensfin inför studenten

Jag tar studenten nu i veckan och det ser jag verkligen fram emot, jag har kämpat hårt dessa åren och har fått betyg som jag är väldigt stolt över. Nu blir det ett sommarlov med jobb och resa med kompisar och familjen och till hösten ska jag fortsätta jobba. I sommar ska jag jobba på en reklambyrå där jag ska sköta produktfotograferingen. Jag fick jobb där tack vare min blogg som jag har, där postar jag mycket foton och på mig själv, kompisar och natur. Så det var väldigt kul att de hittade mig genom den. Så småningom kommer jag att fortsätta plugga kommunikation och media på högskolenivå. Inför studenten så ska jag fixa mina naglar i Värnamo och det passar ganska bra att jag gör det för jag ska på söndag vara handmodell för ett företag som säljer vigselringar så att göra naglarna nu får jag dubbelt ut utav. Jag brukar göra mina naglar på samma ställe i Värnamo, de finns också i Anderstorp och Gislaved, de heter Wassa Naglar. De är superduktiga och de erbjuder nagelförlängning, målning och förstärkning för bra priser. Vilket passar mig perfekt som student. Jag ska ha en ljus lång klänning på studenten och tänker mig att jag vill ha antingen ljusa naglar eller alternativt någon färg, exempelvis ljus korall eller någon annan exotisk färg. Vi får se, jag ska se om de inför hand-fotograferingen efterfrågar något speciellt eller om det är fritt fram för mig att välja hur mina naglar ska se ut.