Vi tar hjälp med bokföring

När man är en egen företagare är det väldigt mycket att tänka på, allt från ekonomi till att städa min fotostudio och då är det väldigt skönt att ha företag som kan hjälpa till med detta. Jag har valt att sköta det mesta själv, men med ekonomin, som jag känner att jag inte har riktigt koll på, så har jag valt att anlita ett företag som tar hand om min bokföring. För då vet jag att allting sköts som det ska och att det inte blir några fel i bokföringen. För om jag hade gjort det själv, hade det tagit alldeles för mycket tid samt att det förmodligen hade blivit massvis med fel som jag skulle få rätta till och i värsta fall hade jag kanske gjort något som kunde ha satt mitt företag i fara. Jag har valt att anlita företaget Sunny Figures SF Redovisning i Trestad AB som ska sköta min ekonomi, på grund av att de har arbetat inom denna bransch under flera år och har en god och lång utbildning inom ekonomi. För mig är erfarenhet och kunskap väldigt viktigt och då kände detta företag som det rätta för mig att anlita.